Privacybeleid

Privacybeleid

Persoonsgegevens
Er is sprake van een minimale gegevensverwerking. Cre8-designontour vraagt enkel persoonsgegevens die van belang zijn voor het (eventuele ) samenwerkingsverband. Deze gegevens worden ofwel door de klant ingevoerd, of ze worden na gespreksvoering door een medewerker van cre8-designontour verwerkt in het CRM-systeem (Customer Relationship Management Systeem). Het CRM-systeem is een beveiligd informatiesysteem dat op aanvraag ook door de klant inzichtelijk is. Deze gegevens worden niet zonder toestemming verspreid aan derden. De klant heeft het recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. De klant heeft ten alle tijden het recht om deze persoonsgegevens in te zien, te veranderen of te laten verwijderen. Afhankelijk van het belang en de inhoud van deze gegevens (zoals de naam van het bedrijf), zou het verwijderen ten gevolge kunnen hebben dat het samenwerkingsverband noodgedwongen moet worden beëindigd. We streven ernaar om de persoonsgegevens correct en up-to-date te houden. Aanpassingen door de klant zijn daarom zeer gewenst. Een e-mail met de desgewenste verandering/verwijdering gericht aan info@cre8-designontour.nl is voldoende om de persoonsgegevens te veranderen/verwijderen. De klant heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Cre8 OnTour kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw bedrijfsnaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw KVK nummer

– Uw BTW nummer

 

Marketingdoeleinden
Door toestemming te verlenen kan de klant op de hoogte blijven van het vernieuwde aanbod op de site. Deze toestemming kan even gemakkelijk worden verleend als terug worden getrokken.
Werving wordt onder andere gedaan door het benaderen van bedrijven d.m.v. openbare gegevens zoals e-mailadressen en telefoonnummers die op google te vinden zijn. Deze persoonsgegevens worden pas opgeslagen na uitleg over de doelstelling van de opslag en toestemming van de klant.

Inlogcodes
Cre8-designontour probeert zo min mogelijk inlogcodes en wachtwoorden op te vragen bij de klant als dat nodig is. Om een website op te stellen zijn echter gebruikersnamen en wachtwoorden nodig. Wij zijn ons bewust van de vertrouwelijkheid van deze informatie en bewaren deze in een beveiligde omgeving. De inlogcodes worden onder geen beding met derden gedeeld dan de directe medewerker van cre8-designontour. De inlogcodes worden na oplevering uit de beveiligde omgeving van cre8-designontour verwijderd. Na het opleveren van de dienst staat het de klant vrij om de gebruikersnaam en het wachtwoord te veranderen.

Bewaartermijn Persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden na oplevering en betaling 3 jaar bewaard. Deze persoonsgegevens worden bewaard vanwege onze ervaring dat klanten bij ons terugkeren met nieuwe verzoeken. Het is dan praktisch om de persoonsgegevens paraat te hebben. Uiteraard kunnen deze gegevens op aanvraag van de klant worden verwijdert.

Nieuwsbrieven
Mailingverkeer met nieuws en bijzondere aanbiedingen van Cre8-designontour, met als doeleinde marketing, vindt enkel plaats na toestemming van de klant. Deze toestemming kan even gemakkelijk worden verleend als worden teruggetrokken.

 

_______________________________

Wie zijn we

Wij zijn Cre8 OnTour

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Niemand

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

contactinformatie

Cre8 OnTour
Ruwerstraat 108
7621 SV Borne

Aanvullende informatie

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we data ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie